Klanten in standaardweergave bekijken
Log in op je Pabau-account, ga naar de functie "Klanten" in het menu aan de linkerkant en selecteer vervolgens in het dropdownmenu opnieuw "Klanten".
In dit artikel laten we je zien hoe je terugkeert naar de standaardweergave van je klanten, nadat je een van je eerder aangemaakte klantweergaven hebt gebruikt.
Stap 1: Ga naar Klanten
Log in op je Pabau-account, ga naar de functie "Klanten" in het menu aan de linkerkant en selecteer vervolgens in het dropdownmenu opnieuw "Klanten".

Stap 2: Klanten filteren
Ga in de functie Klanten naar de rechterbovenhoek naast de zoekbalk en klik op de knop "Filter". Er verschijnt een dropdownmenu met de reeds toegepaste filters voor je klanten, zoals de weergave "Reguliere klanten".

Stap 3: Standaardweergave
Om je klanten in de standaardweergave te bekijken, klik je op de filterknop en klik je onderaan het dropdownmenu op de knop "Alles wissen". Als je hierop klikt, wordt het toegepaste filter verwijderd en zie je je klanten weer in de standaardweergave.

Je kunt deze stappen op elk moment herhalen wanneer er een filter is toegepast, om terug te gaan naar de standaardweergave.
Voor meer handleidingen kun je de gerelateerde artikelen hieronder raadplegen, extra handleidingen selecteren of de zoekbalk boven aan de pagina gebruiken. Deze handleidingen helpen je om het meeste uit je Pabau-account te halen.
Daarnaast raden we je aan, om je Pabau-account volledig te benutten en te begrijpen, de extra handleidingen en bronnen te bekijken die worden aangeboden op de Pabau Academy. Deze biedt uitgebreide videotutorials en lessen, voor een complete leerervaring waarmee je de essentiële vaardigheden kunt ontwikkelen om succesvol te zijn met Pabau.