Het account van een teamlid opnieuw activeren
LET OP: Als je het account van een medewerker opnieuw activeert, telt dit als een nieuwe gebruiker, wat kan leiden tot een upgrade van het abonnement.
Dit artikel legt uit hoe je een medewerker in je Pabau-account opnieuw activeert.
LET OP: Als je het account van een medewerker opnieuw activeert, telt dit als een nieuwe gebruiker, wat kan leiden tot een upgrade van het abonnement.
Stap 1: Naar Team gaan
Begin met inloggen op je Pabau-account met je inloggegevens. Klap vervolgens het tabblad Team uit in het linkermenu. Klik op Team om bij de medewerkers te komen.

Stap 2: Teamleden filteren
Om de gedeactiveerde accounts van medewerkers te bekijken, ga je naar de knop ''Filter'' rechtsboven. Klik op de status ''Inactief'' en op ''Toepassen'' om de resultaten te tonen.

Stap 3: De medewerker opnieuw activeren
Zoek het account van de medewerker dat je opnieuw wilt activeren, klik op de naam om de gegevens te bekijken en klik daarna rechtsboven op de drie puntjes. De optie ''Opnieuw activeren'' verschijnt zodat je die kunt selecteren.

Door deze stappen te volgen, kun je het account van een medewerker in Pabau opnieuw activeren.
Voor meer handleidingen kun je de gerelateerde artikelen hieronder raadplegen, andere handleidingen selecteren of de zoekbalk boven aan de pagina gebruiken. Deze handleidingen helpen je om het meeste uit je Pabau-account te halen.
Om je Pabau-account volledig te benutten en te begrijpen, raden we je bovendien aan de aanvullende handleidingen en bronnen van de Pabau Academy te verkennen. Deze biedt uitgebreide videotutorials en lessen, en een complete leerervaring die je de essentiële vaardigheden geeft om succesvol te zijn met Pabau.